Regionalismus ve vnějších vztazích Austrálie - Švecová, Kateřina; Hnát, Pavel, 1981-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Charakteristika vnějších ekonomických vztahů Austrálie. Regionalismus v podání Austrálie. Dohoda o bližších hospodářských vztazích mezi Austrálií a Novým Zélandem
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses