Web 2.0 dopad na společnost a možnosti komerčního využití - Saktor, Marek; Střížová, Vlasta, 1946-; Kašpar, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Návrhové vzory pro Web 2.0. Sociální sítě a společnost. Možnosti komerčního využití
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: sociální sítě; Web 2.0; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social networks; Web 2.0; bachelor's theses