Optimalizace podnikových procesů na základě efektivní komunikace - Drábek, Martin; Střížová, Vlasta, 1946-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Definice procesu komunikace. Řízení informačních toků. Profil společnosti Johnson & Johnson. Vnitřní a vnější komunikace společnosti
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informace; instituce a organizace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information; institutions and organizations; bachelor's theses