Přirozený pohyb obyvatel v rozvojových zemích - Jirsová, Simona (2006)
Obecná charakteristika rozvojových zemí. Demografický vývoj ve světě. Faktory ovlivňující přirozený přírůstek obyvatelstva. Budoucí vývoj populace v rozvojových zemích