Přirozený pohyb obyvatel v rozvojových zemích - Jirsová, Simona; Němečková, Tereza, 1979-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Obecná charakteristika rozvojových zemí. Demografický vývoj ve světě. Faktory ovlivňující přirozený přírůstek obyvatelstva. Budoucí vývoj populace v rozvojových zemích
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses