Procesní řízení organizací a jeho podpora v ERP systémech - Höfer, Albert (2006)
Pojem procesní řízení. Nevýhody procesního řízení. Vlastnosti Service-oriented architekture. Workflow systémy. Implementace funkcionalit procesního přístupu v ERP