Procesní řízení organizací a jeho podpora v ERP systémech - Höfer, Albert; Svatá, Vlasta, 1952-; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Pojem procesní řízení. Nevýhody procesního řízení. Vlastnosti Service-oriented architekture. Workflow systémy. Implementace funkcionalit procesního přístupu v ERP
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: procesní management; holocaust (1939-1945); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; process management; holocaust (1939-1945); bachelor's theses