Existují problémy v zaměstnávání žen? - Řízková, Martina (2006)
Postavení ženy ve společnosti. Trh práce v ČR. Pracovní podmínky žen. Rovné postavení mužů a žen v Evropě. Genderová problematika. Opatření pro podporu zaměstnávání žen