Existují problémy v zaměstnávání žen? - Řízková, Martina; Němec, Otakar; Vochalová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Postavení ženy ve společnosti. Trh práce v ČR. Pracovní podmínky žen. Rovné postavení mužů a žen v Evropě. Genderová problematika. Opatření pro podporu zaměstnávání žen
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses