Vzdělávání pracovníků ve veřejné správě v ČR - Hájek, Tomáš (2006)
Vzdělávání úředníků ve veřejné správě v České republice. Typy vzdělávání ve veřejné správě v ČR. Formy vzdělávání ve veřejné správě v ČR. Analýza vzdělávání na Krajském úřadě Středočeského kraje a na Městském úřadě v Kolíně