Vzdělávání pracovníků ve veřejné správě v ČR - Hájek, Tomáš; Postránecký, Josef, 1961-; Bauerová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vzdělávání úředníků ve veřejné správě v České republice. Typy vzdělávání ve veřejné správě v ČR. Formy vzdělávání ve veřejné správě v ČR. Analýza vzdělávání na Krajském úřadě Středočeského kraje a na Městském úřadě v Kolíně
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Obsahuje anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: e-learning; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; e-learning; master's theses