Vývoj a podoba regulace pojišťovnictví v podmínkách České republiky - Schuh, Karel (2006)
Regulace pojištění a pojišťovnictví obecně. Vývoj úpravy pojistné smlouvy. Vývoj úpravy podmínek činnosti subjektů, působících v oblasti pojišťovnictví. Dohled v pojišťovnictví. Perspektivy vývoje regulace a dohledu