Vývoj a podoba regulace pojišťovnictví v podmínkách České republiky - Schuh, Karel; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Regulace pojištění a pojišťovnictví obecně. Vývoj úpravy pojistné smlouvy. Vývoj úpravy podmínek činnosti subjektů, působících v oblasti pojišťovnictví. Dohled v pojišťovnictví. Perspektivy vývoje regulace a dohledu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví; pojištění; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; insurance; master's theses