Druhý demografický přechod regionální diferenciace v ČR - Dvořáková, Kateřina; Heřmanová, Eva, 1959-; Langhamrová, Jitka, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
První demografický přechod a jeho základní znaky. Základní charakteristika druhého demografického přechodu. Příčiny druhého demografického přechodu v ČR. Srovnání základních znaků druhého demografického přechodu v jednotkách NUTS III
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: úmrtnost; demografie; porodnost; rozvodovost; sňatečnost; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; mortality; demography; natality; divorce rate; marriage; master's theses