Moderní informační infrastruktura organizace na konkrétním případě - Žemlička, Jan; Střížová, Vlasta, 1946-; Slabý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Informacní společnost. Informace a její charakteristika. Účel informace v podniku a práce s ní. Požadavky na informační infrastrukturu organizace EAS
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses