Možnosti spolupráce grafických a animačních programů pro lepší tvorbu grafik, prezentací a reklamních bannerů - Bayerle, Petr (2006)
Představení jednotlivých programů. Přenositelnost dat mezi jednotlivými programy a programem Flash. Praktické ukázky využitelnosti spolupráce mezi programy. Základní charakteristiky tvorby animací a prezentací v programu Flash. 3D animace ve 2D prostředí