Možnosti spolupráce grafických a animačních programů pro lepší tvorbu grafik, prezentací a reklamních bannerů - Bayerle, Petr; Horný, Stanislav, 1955-; Vilímová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Představení jednotlivých programů. Přenositelnost dat mezi jednotlivými programy a programem Flash. Praktické ukázky využitelnosti spolupráce mezi programy. Základní charakteristiky tvorby animací a prezentací v programu Flash. 3D animace ve 2D prostředí
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Flash (software); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Flash (software); bachelor's theses