Finanční analýza podniku Karosa, a.s. Finanční řízení - Kaplan, Ondřej (2006)
Zhodnocení finančního zdraví podniku od roku 2001 do roku 2005.Porovnání vývoje a trendů finančních ukazatelů v tomto období. Snahou je nalézt slabá místa finančního řízení a nastínit způsoby jejich odstranění