Finanční analýza podniku Karosa, a.s. Finanční řízení - Kaplan, Ondřej; Mikovcová, Hana, 1959-; Janda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zhodnocení finančního zdraví podniku od roku 2001 do roku 2005.Porovnání vývoje a trendů finančních ukazatelů v tomto období. Snahou je nalézt slabá místa finančního řízení a nastínit způsoby jejich odstranění
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; managerial economics; bachelor's theses