Automobilový průmysl - Strnad, Jiří; Dvořáček, Jiří, 1947-; Filip, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Definice automobilového průmyslu. Význam automobilového průmyslu. Automobilový trh v České republice. Trendy na trhu
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: automobilový průmysl; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; automobile industry; master's theses