Finanční analýza podniku vyrábějícího stavební hmoty - Jandová, Jana (2006)
Historie výroby betonu ve vazbě na transformaci ekonomiky. Situace na trhu transportbetonu v Česku. Finanční analýza firmy ZAPA beton, a.s.