Finanční analýza podniku vyrábějícího stavební hmoty - Jandová, Jana; Grünwald, Rolf, 1930-; Huňka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Historie výroby betonu ve vazbě na transformaci ekonomiky. Situace na trhu transportbetonu v Česku. Finanční analýza firmy ZAPA beton, a.s.
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses