Analýza a hodnocení systému řízení toků informací ve firmě a jejich využití ve firemním vzdělávání - Machová, Marie (2006)
Informace jako výrobní faktor. Toky informací a informační systémy. Systematické vzdělávání. Metody vzdělávání na pracovišti a mimo pracovišti