Analýza a hodnocení systému řízení toků informací ve firmě a jejich využití ve firemním vzdělávání - Machová, Marie; Střížová, Vlasta, 1946-; Vysoký, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Informace jako výrobní faktor. Toky informací a informační systémy. Systematické vzdělávání. Metody vzdělávání na pracovišti a mimo pracovišti
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; systémová analýza; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; employee training and education; system analysis; bachelor's theses