Finanční analýza podniku Šroubárna Turnov, a.s. - Štrynclová, Monika; Svobodová, Ivana, 1969-; Novák, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Význam finanční analýzy. Základní metody finanční analýzy. Popis podniku Šroubárna Turnov, a.s. Porovnání s podnikem KAMAX, s.r.o.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses