Odměňování a poskytování benefitů ve společnosti Pfizer, spol. s r.o. - Mocová, Iva (2006)
Pojetí a funkce odměňování. Faktory ovlivňující výši mezd. Motivace k práci a odměňování. Specifika odměňování v nadnárodních společnostech. Analýza systému odměňování ve společnosti Pfizer