Odměňování a poskytování benefitů ve společnosti Pfizer, spol. s r.o. - Mocová, Iva; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Hladíková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Pojetí a funkce odměňování. Faktory ovlivňující výši mezd. Motivace k práci a odměňování. Specifika odměňování v nadnárodních společnostech. Analýza systému odměňování ve společnosti Pfizer
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: personální management; mzdy; odměňování; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; wages; compensation; master's theses