Analýza postavení podniku Prádelna a čistírna Jihlava, s.r.o. na českém trhu - Zárybnická, Lucie; Černá, Jitka; Čajka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
SWOT analýza podniku Prádelna a čistírna Jihlava, s.r.o. Analýza marketingového mixu. Aplikace managementu znalostí na podnik Prádelna a čistírna Jihlava, s.r.o. Analýza spokojenosti zaměstnanců provedená pomocí dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: malé a střední podniky; znalostní management; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized enterprises; knowledge management; bachelor's theses