Finanční analýza společnosti Continental Teves Czech Republic, s.r.o. - Holý, Pavel (2006)
Finanční zdraví společnosti, rozbor její finanční pozice, změny v této pozici, možný budoucí vývoj a případné problémy v příštích obdobích. K rozboru je použito standardních technik finanční analýzy, včetně nových ukazatelů jako je index IN 01 nebo Altmanův index globálního zdraví firmy. Informace čerpány z věřejně dostupných zdrojů