Finanční analýza společnosti Continental Teves Czech Republic, s.r.o. - Holý, Pavel; Boukal, Petr, 1962-2022; Murárik, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční zdraví společnosti, rozbor její finanční pozice, změny v této pozici, možný budoucí vývoj a případné problémy v příštích obdobích. K rozboru je použito standardních technik finanční analýzy, včetně nových ukazatelů jako je index IN 01 nebo Altmanův index globálního zdraví firmy. Informace čerpány z věřejně dostupných zdrojů
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses