Analýza problematiky znovuvyužívání brownfields v České republice - Müllerová, Tereza; Geuss, Erik, 1963-; Marešová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Jednotlivé typy brownfields, příčiny jejich vzniku a hlavní problémy s nimi spojené, zejména nedostatečná evidence a nejednoznačné rozdělení kompetencí organizací zabývajících se touto problematikou. Porovnání brownfields s greenfields. Aplikace na konkrétní případ regenerace brownfields a výstavby na zelené louce
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: brownfields; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; brownfields; bachelor's theses