Státní fondy České republiky - Zeman, Josef (2006)
Fungování státních fondů v ČR. Těchto fondů je šest. Každý fond je rozveden v jedné kapitole, která obsahuje informace o fungování, orgánech, financích fondu. Zhodnoceno fungování fondu v posledních několika letech