Státní fondy České republiky - Zeman, Josef; Takáčová, Hana, 1952-; Šímová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Fungování státních fondů v ČR. Těchto fondů je šest. Každý fond je rozveden v jedné kapitole, která obsahuje informace o fungování, orgánech, financích fondu. Zhodnoceno fungování fondu v posledních několika letech
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: veřejné finance; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; public finance; master's theses