Konkurenceschopnost a faktory její dlouhodobé udržitelnosti v globální ekonomice se zaměřením na společnost Dell - Tillmannová, Zuzana; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Identifikace a analýza faktorů, které významně ovlivňují strategické chování firem a míru jejich konkurenceschopnosti ve třech perspektivách, kterými jsou odvětví, zdroje a kapacity firmy a perspektiva institucí, kultury a etiky. Zaměřeno na společnost Dell. Strategická partnerství, které dnes tvoří významnou součást konkurenčního boje
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: etika; instituce a organizace; konkurenceschopnost; kultura; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; ethics; institutions and organizations; competitiveness; culture; master's theses