Možnosti využití metod a nástrojů krizového managementu při správě nemovitosti - Červenková, Aneta (2006)
Analýza stávající legislativy stimulující správu nemovitosti i systém krizového managementu ČR na základě nových bezpečnostních a ekonomických souvislostí, které ovlivňují podnikatelské aktivity v České republice. Možnosti využití metod a nástrojů krizového managementu při správě nemovitosti. Jednotlivé situace, které vlastníkům nemovitosti hrozí a tím snižují efektivnost podnikání v této oblasti