Možnosti využití metod a nástrojů krizového managementu při správě nemovitosti - Červenková, Aneta; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza stávající legislativy stimulující správu nemovitosti i systém krizového managementu ČR na základě nových bezpečnostních a ekonomických souvislostí, které ovlivňují podnikatelské aktivity v České republice. Možnosti využití metod a nástrojů krizového managementu při správě nemovitosti. Jednotlivé situace, které vlastníkům nemovitosti hrozí a tím snižují efektivnost podnikání v této oblasti
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: krizový management; správa nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; crisis management; real property management; bachelor's theses