E-reklama: současnost a budoucnost - Němec, Jan; Horný, Stanislav, 1955-; Vilímová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Současný rozmach virtuální reklamy, ať se jedná o reklamu on-line nebo reklamu v počítačových hrách. Moderní metody propagace, jež se v této oblasti používají a odhad budoucího vývoje. Historie reklamy z hlediska použitých médií. Rozbor výdajů na on-line reklamu v posledních letech a to jak v ČR, tak v některých západních zemích. Výsledky průzkumu týkající se vztahu uživatelů internetu k on-line reklamě. Moderní metody virtuální propagace. Klasická bannerová on-line reklama s uvedením formátů i různých způsobů platby. Metoda e-mail marketing, která jako reklamní nástroj využívá elektronickou poštu, včetně možných způsobů využití tohoto nástroje. Virální videa, která se mezi uživateli šíří sama. Advergaming - využití her pro reklamu. Možné budoucí směry virtuální reklamy. Možnosti skrytí reklamního sdělení jako jsou on-line hry typu virtuální svět nebo blogy, aspekt cílení reklamy na konkrétního uživatele a důležitost interakce reklamy budoucnosti
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses