Srovnání webových stránek vybraných obcí ČR - Zaplatílek, Jakub (2006)
Analýza a srovnání webových stránek vybraných obcí České republiky. Náhled na informační společnost a problematiku informační gramotnosti obyvatelstva. Stanovení kritérií a metody hodnocení pro srovnání a výsledné zhodnocení webových stránek. Vyhodnocení podle přidělených bodů