Srovnání webových stránek vybraných obcí ČR - Zaplatílek, Jakub; Toman, Prokop, 1942-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza a srovnání webových stránek vybraných obcí České republiky. Náhled na informační společnost a problematiku informační gramotnosti obyvatelstva. Stanovení kritérií a metody hodnocení pro srovnání a výsledné zhodnocení webových stránek. Vyhodnocení podle přidělených bodů
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: European Computer Driving Licence; informační společnost; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information society; bachelor's theses