Nadnárodní společnosti, vybrané otázky jejich finančního řízení - Štěpánová, Helena; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Charakteristika nadnárodní společnosti (TNC). Jak se TNC chovají v českém ekonomickém prostředí se zaměřením na finanční stránku věci. Vymezení a popis podnikové strategie u TNC. Finanční řízení nadnárodní společnosti se zaměřením na transferový mechanismus. Empirický výzkum afilací nadnárodních společností v ČR
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: nadnárodní společnosti; ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; international business enterprises; dissertations