Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentavi ČR - Křivánková, Jana; Toman, Prokop, 1942-; Blechlerová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem této práce je osvětlit situaci a problematiku v oblasti Ochrany osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci. Prvotně je zde popisován legislativní rámec Ochrany osobních údajů. Dále je práce zaměřena na zdravotnickou dokumentaci, jaké jsou formy zdravotnické dokumentace, jakým způsobem se do dokumentace zaznamenává a jak na tuto problematiku nahlíží zákony. V závěru je popisován zápis a vedení zdravotnické dokumentace v praxi a přínos elektronických zdravotnických knížek. Zda je to dobrý krok do budoucna či nikoli
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: zdravotnická dokumentace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; medical documentation; bachelor's theses