Finančná analýza firmy kótovanej na burze - Budinská, Veronika; Grünwald, Rolf, 1930-; Heglasová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Hlavní trhy Zentivy. Finanční analýza Zentivy. Analýza poměrových ukazatelů. Proces přípravy a realizace IPO
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses