Založení firmy individuálního podnikatele - Kyselová, Petra; Srpová, Jitka, 1957-; Černá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Legislativní rámec podnikání. Zahájení podnikatelské činnosti. Zakladatelský rozpočet
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses