Analýza dopravní obslužnosti mikroregionu Sečsko - Pospíšil, David (2006)
Právní úprava dopravy a základní pojmy. Charakteristika oblasti Železných hor. Dopravní obslužnost v Pardubickém kraji. Autobusoví dopravci v mikroregionu. Analýza dopravní obslužnosti mikroregionu