Analýza dopravní obslužnosti mikroregionu Sečsko - Pospíšil, David; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Právní úprava dopravy a základní pojmy. Charakteristika oblasti Železných hor. Dopravní obslužnost v Pardubickém kraji. Autobusoví dopravci v mikroregionu. Analýza dopravní obslužnosti mikroregionu
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; dopravní obslužnost; analysis; bachelor's theses; transport availability