Srovnání WIFI a vybraných technologií připojení k internetu - Spejchal, Luděk (2006)
Historie a vývoj internetu. Úvod do světa Wi-Fi. Význam Wi-Fi pro společnost ČR. Zapojení vlastní Wi-Fi. Konkurenční možnosti připojení. Komparace zvolených technologií. Vliv úrovně signálu na stabilitu