Srovnání WIFI a vybraných technologií připojení k internetu - Spejchal, Luděk; Toman, Prokop, 1942-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Historie a vývoj internetu. Úvod do světa Wi-Fi. Význam Wi-Fi pro společnost ČR. Zapojení vlastní Wi-Fi. Konkurenční možnosti připojení. Komparace zvolených technologií. Vliv úrovně signálu na stabilitu
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: internet; digitální síť integrovaných služeb; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; Integrated services digital networks; bachelor's theses