Možnosti připojení k internetu v ČR - Pelcman, Jan (2006)
Stručná historie Internetu. Technologie připojení k Internetu. Poskytovatelé Internetu v ČR v prosinci 2006. Internet zdarma na území hlavního města Prahy. Názory zúčastněných stran a odborné veřejnosti na problematiku Internetu zdarma