Možnosti připojení k internetu v ČR - Pelcman, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Mach, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Stručná historie Internetu. Technologie připojení k Internetu. Poskytovatelé Internetu v ČR v prosinci 2006. Internet zdarma na území hlavního města Prahy. Názory zúčastněných stran a odborné veřejnosti na problematiku Internetu zdarma
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: internet; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; bachelor's theses