Možnosti využití e-learningu pro výuku programování - Svoboda, Ondřej; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Úvod do problematiky e-learningu. Formy e-learningové výuky. Vývoj e-learningu od minulosti po budoucnost. Standardy e-learningu
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: e-learning; Java (programovací jazyk); programování; studium a výuka; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; e-learning; Java (programming language); programming; study and teaching; master's theses